Weekend i Beijing

Fodbold og hygge

I weekenden tog vi mod Beijing fordi Martin og Leonora havde fået billetter til "El Classico" - fodboldkamp mellem Argentina og Brasilien på Kinas national stadium, The birds nest.

Desværre kunne der kun findes to billetter, så Valdemar og jeg havde fået billetter til et kung fu - akrobatik show.

Martin havde ikke været hjemme hele ugen, så vi mødtes fredag aften på Sheraton Beijing. Her havde Martin allerede checket ind - og ved indcheck havde han fået af vide at de ikke havde flere sammenhængende værelser tilbage - som vi jo havde booket.

Men i stedet kunne vi få præsident suiten, et ikke helt dumt bytte :)
Da vi så ankom fandt vi ud af hvorfor alt var booket - på hotellet boede også de argentinske spillere - samt en masse - meget vedholdende - kinesiske fans.

Vi oplevede flere gange fans stå en hel dag i elevatorerne og køre op og ned, og håbe at der kom nogle spillere ind. På de etager hvor spillerne var - 3. og 16. etage, stod der selvfølgelig både security og politi, hvis dørene åbnede.

Det var ret crazy, og vi fik ikke set Messi - Men vi var i poolen søndag formiddag, med nogle af de unge spillere. Selv om Martin er en flot fyr, var der noget forskel på ham og unge sydamerikanske fodbold trænede mænd... :)

Nå, suiten var fantastisk - og et perfekt sted at hænge ud for os og den anden danske familie som vi fulgtes med og hyggede os med i weekenden.


Udsigten fra 23. etage


Master bedroomHvem har ikke brug for dampbad?

Og sauna?Dette er et billede af betjening panelet til toilettet, der jo var forvarmet - og med udluftning:)Ungernes soveværelse

Det var sjovt at prøve at bo i så stor og lækker en suite, og så på samme hotel som spillerne. Men selvfølgelig blev det ikke til meget tid på værelset. Vi var på China Science and Technology Museum, det var et besøg værd. Vi havde egentlig andre, udendørs planer. Men luftkvaliteten var meget dårlig lørdag, så det blev til museums besøg. 
En dårlig luft lørdag

Kungfu showet var også meget godt, selv om vi kom for sent pga meget tæt trafik - det tog over 2 timer for os at køre 13 km - æv.
Kung fu show 

Martin og Leonora havde en god aften med fodbold, det var en stor oplevelse, et flot stort stadium, en god stemning - selv om det ikke var så spændende en kamp. Brasilien vandt 2-0.

I dag er så en ny uge startet - en uge hvor vi får besøg og skal til Gala middag på fredag. Mere om det næste gang.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang