Sommerferie - sightseeing del 1

Med pigerne på tur

De første 10 dage i Danmark havde vi besøg af Maya, Leonoras veninde. Så den fik på hele paletten med Sightseeing. Vi var i Sæby, Frederikshavn, Aalborg, Skagen, Århus - og fik set noget alle steder. Og havde også 2 dage i København.


Med bus rundt i København, med guide.

På Amalienborg

Vi så Operaen

Og i Tivoli

Kronborg var en stor oplevelse. Jeg kan virkelig anbefale et besøg og se deres Hamlet opførelse. Det var godt lavet - og på engelsk.
Scener fra Hamlet bliver fremført forskellige steder på Kronborg, man kan følge skuespillerne fra rum til rum, fra scene til scene - indtil duellen her. Det var meget stemningsfyldt at være i kasematterne og se Hamlets fars spøgelse - på Dronningens kammer - i kælderen og se dukketeater. En rigtig god dag.


Og dansk sommerferie

I år tog vi i Fårup Sommerland før sommerferien startede. Det kan virkelig anbefales :)

Meget få mennesker, kort kø til alle forlystelser og ingen regn. Vi var så heldige - og så glade for at Helle og Malthe ville tage med os.  


Den traditionelle Skt. Hans aften med dejlig mad, godt selskab, rundbold - bål afbrænding og sang, fik vi afholdt før Leonora og Maya tog afsted til Minnesota. Det betød virkelig meget for Leonora at hun kom med til det.


Jeg har hørt meget lidt fra Leonora efter de fløj afsted den 24/6. Men heldigvis får jeg ind imellem nogle billeder. Det ser fantastisk ud.


Leonora er hjemme igen den 7/7 - efter at have oplevet 4th of July i USA. Sikke nogle oplevelser at få <3

Valdemar og jeg nyder sommerhuset i Lyngså. Ja, og så er det jo dansk sommer som det er bedst. Sol og regn afløser hinanden. Vi planlægger ikke så langt frem, - og nyder de gode tidspunker. Og får set venner fra ind og udland. Det er skønt.God sommer til jer alle - Vi håber at få set alle


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang