Det nye hus

Jeg lovede nogle billeder af vores nye hus. De kommer her. Vi skal flytte senest den 25. maj - for at vi kan nå at få fornyet vores visa før vi rejser på sommerferie. Jeg skal lige have fundet et flyttefirma, vi tør betro at pakke ned og ud - så er vi vist næsten klar til at flytte, når vi kommer hjem til Kina efter Leonoras konfirmation.

Huset vi skal bo i er et kædehus (hedder det måske?), og der er 6 huse i sådan en kæde. Der er tre veje, hvor der bor ikke-kinesere.

Huset er på tre etager + kælder. 
I stueetagen er der gang, stue, gæstetoilet, et værelse og køkken.
Første sal får børnene værelser og der er et gæsteværelse - og 2 badeværelse.
Øverst bliver kontor og vores soveværelse (og så tænker jeg lige pludselig at alle bøger skal på anden etage... Hurra for flyttemænd)
I kælderen er der garage, vaskerum, maids-rum (eller opbevaring), badeværelse og to rum. 

Vi håber at komme nogenlunde på plads før vi rejser hjem på sommerferie. Børnene har sidste skoledag den 12. juni - og vi rejser til Danmark den 15. juni. Vi vender tilbage til Kina den 6. august. Vi håber at se rigtig mange af jer i løbet af sommerferien :)


Kinesere er et legende folkefærd. Jeg ser kinesere alle vegne, der spiller et spil, danser i parken, spille badminton foran et kæmpe Mall eller sætter drager op. I alle parker står ældre mænd (ofte med børnebørn) og sætter drager op. På en god dag, kan himlen være fyldt med drager.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Forberedelserne er i gang

4 months - and counting...

Ready to go