Klar til juleferie

Sikke en dejlig uge vi har haft. Tirsdag tog Martin til Spanien (ikke at det har noget at gøre med, at ugen har været dejlig.. :). Men han er ligesom bare gået glip af alt julestemningen her i Kina.

Onsdag vågnede vi op til sne i Tianjin. Smukt hvidt sne og koldt frostvejr. Det løftede lige humøret og julestemningen med mange grader, at gå til skole med en hoppende dreng. Selv om vi hverken har vinterstøvler eller vintertøj kom vi gennem vintervejret med højt humør.

Onsdag aften var der Wintershow på skolen. Alle elementry eleverne (nursery til grade 5 - altså fra 3 år til 5. klasse) havde hvert et indslag, en sang og dans de opførte. Det var meget sjovt, rørende og helt fantastisk at være med til. Valdemar havde sagt, at deres musiklærer til prøven havde sagt, at de lød som en syg hest - men jeg blev faktisk i helt vildt godt humør af at se og høre dem.I dag var der så Lucia optog, alle de danske børn - små og store, drenge og piger, gik rundt på alle skolens gange og sang Lucia. Se et lille slideshow her. Jeg havde bagt luciabrød til dem, i deres pause mellem elementry og secundary områderne. De klarede det så fint - og særligt de mindste piger gav den gas med sangen. De ældste drenge, der gik bagerst brummede lidt og fik aldrig helt lært det der med at tage et skridt, samle, skridt, samle.


I morgen er det så sidste skoledag før juleferien. De fleste af børnenes klassekammerater tager hjem på juleferie, men vi fejrer jul i Kina med besøg af farmor og farfar. Vi skal dog på en nytårsferie til Malaysia - det glæder vi os også rigtig meget til.

Resten af denne dejlige dag, med blå himmel og frost skal jeg have bagt mine rugbrød færdige (tak IKEA) og have skrevet de sidste julekort til lærerne på skolen. Og så er jeg lidt misundelig på de lærere, jeg har købt gaver til - sådan nogle gaver ønsker jeg mig egentlig også. Det flotteste julepynt - nå, men jeg må jo købe noget mere til mig selv... Godt Martin er i Spanien :)  

Kommentarer

 1. Tak for update - vi kunne også godt bruge lidt sne og julevejr herhjemme! det er som altid dejligt at følge din blog og lidt af jeres liv dernede:-)

  SvarSlet
 2. Også tak her fra! Det var et fint videoklip, hvor vi også var heldige at se Leonora og Valdemar. Desværre var det ikke de rigtige sangstemmer, men det var måske at foretrække? Hils Morten og sig tak for klippet!
  Og lidt julestemning kan vi da godt få af vinterbillederne fra Tianjin! I må da se at få fat på noget vintertøj!

  SvarSlet
 3. Dejligt at vide at I læser det og følger med. Vintertøj kan vi nok finde - vi var bare ikke helt forberedte. Nu kan det være at vi skal bruge noget af ferien til at finde / få syet det :)

  SvarSlet
 4. Glædelig Jul til jer. Håber I får en dejlig juleferie.

  SvarSlet

Send en kommentar

Kommentarer, spørgsmål og hilsner er altid meget velkomne :)

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang