Jul og tempel

Så kom juleferien. Og vi nyder det så meget.

Vi startede juleferien med at mødes med de danskere, der ikke var taget på juleferie og stå på skøjter mandag formiddag. Kineserne har jo ikke juleferie, så der har været god plads i malls og ved seværdighederne. I det største Mall i nærheden, Galaxy Mall, er der en skøjtebane - og vi mødtes 24 danskere - mødre og børn - og skøjtede halvanden time. Bagefter gik vi på pizzaria og hyggede. Børnene havde bagefter legeaftaler på kryds og tværs, det var en rigtig dejlig en dag.

Onsdag kom Farmor og Farfar. Så vi var resten af ugen ude at se en masse ting i Tianjin, Blomstermarked, Grøntmarked, Stofmarked, Malls, Ancient Culture Street.

Jeg spurgte Joe om der ikke er et tempel her i Tianjin, og det viser sig at der er et stort og kendt tempel næsten ved siden af vores hus. Så Juledag tog vi ud og besøgte templet. Det var meget større end vi havde regnet med - og vi var de eneste besøgende, så vi fik en rundvisning - og meget forklaringer om, hvad vi skulle - vi forstod det bare ikke helt :)

Det var en stor oplevelse, og de var glade for at have "besøg". Og af en eller anden grund, så fik Valdemar et æble eller en appelsin ved alle guderne (altrene) - så vi kom fra templet med 9 æbler og 5 appelsiner. Så i år har vi fået juleand med velsignede æbler.

Første juledag har farmor fødselsdag, og vejret var fortsat godt, så det blev til en tur i TV tårnet, hvor vi fik set byen fra oven. 


I morgen flyver vi til Malaysia for at besøge Regin og Bettina og fejre nytår i Kuala Lumpur. Så i dag er Farmor og Farfar kørt til Beijing, - og vi har købt badetøj, så vi er klar til lidt varmere vejr. Det bliver ikke dårligt.

Vi skal flyve med et lokalt kinesisk flyselskab direkte fra Tianjin til Kuala Lumpur, det bliver meget spændende - Vi håber det bedste ;)God jul Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang