TaiwanApril - ferien

Børnene gider ikke rigtigt det der ferie - rejse noget. Hvis de kunne vælge skulle vi - i alle ferier - bare blive hjemme i vores senge, se fjernsyn og spille computerspil. De har en hektisk hverdag, så jeg forstår udemærket godt behovet for, at komme helt ned i gear og daske rundt i nattøj en hel dag.

Omvendt så har vi en helt unik mulighed for at komme ud og opleve en masse her i Asien, som vi aldrig vil få gjort, når vi kommer hjem til Danmark igen. Så vi prøver at finde en balance, så der er tid til at slappe af, være sammen som familie - og også komme ud og se noget.

Så i vores april ferie (spring break/lidt påskeferie) slappede vi af og lavede ingenting (Martin gik dog på arbejde) fra efter skole fredag eftermiddag til tirsdag. Og så tog vi til Taiwan fra onsdag til søndag. Tre hele dage i Taipei. Med et meget løst program, men tid til gåture og oplevelser vi ikke havde forventet.

Torsdag var vi i 101, verdens nu 5. højeste bygning, spiste dumplings på den berømte Din Tang Fung, så Chiang Kai Shek Memorial, kørte med Metro, tog billeder og fjollede.

Ja, pludselig fik hun selv lyst til at tage billeder. Så hun kaprede sit kamera tilbage..

Der bliver produceret nogle dumplings - uhmm, de var gode


Anderledes telefon box


Fredag var vi på te- tur. Vi var ude i bjergene omkring Taipei og te plantager, et tempel, en gammel landsby. En spændende og hyggelig dag


Han er ikke ked af det - han vil bare ikke fotograferes :) Men nu kan I se, at Valdemar også var med :)
Lørdag kiggede vi efter glas drager i en keramik-by, som Martin havde været i for 10 år siden, han vidste lige hvor vi skulle hen... næsten. Bagefter var vi på national palace museum - i sammenlagt 14 minutter. Vi kunne hurtigt mærke at en lørdag med mange kinesiske rejseselskaber, det var ikke lige det vi var i humør til...Så det blev til lidt by - vandring, en god pizza - og så ellers hjem på hotellet og slappe af.

Vi var alle meget begejstrede for Taipei - og Taiwan. Venlige mennesker, dejlig mad i større udvalg end i Tianjin, spændende historie, rent og pænt. Og meget grønt og frodigt. Jeg håber vi får tid og mulighed for at komme tilbage og opleve mere. 3 dage var ikke helt nok.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang