Marts

Marts er vist bare sådan måned, der skal overstås. Hvor der ikke sker noget nyt, eller spændende. Hvor vejret er gråt og kedelig, og man venter på at foråret er på vej.

Så vi venter :)

Kan I ane de grønne spirer???


Nå, men af nye ting kan jeg fortælle at Leonora er begyndt at spille basketball. Hun spiller på skolens hold, de øver 2 eftermiddage om ugen. Så hun først er hjemme kl 17:30 - og så har hun jo lektier derefter.

I weekenden er hun begyndt på et lokalt dansestudio, hvor hun danser 3 timer, - både lørdag og søndag. Og så danser hun også med Ulla mandag eftermiddag. Så hun har travlt, men er glad og med mere overskud end jeg længe har set hende.

Valdemar går til Computer animation og 3D printning, to eftermiddag på skolen. Og ellers er der NERF gun war i vores område, når vejret er til det.
Martin er lige nu i Danmark, så vi klarer os selv. Vi er efterhånden meget vant til at være tre - så det ændrer ikke noget i vores hverdag. Bortset fra mindre vasketøj til Ayi, - og nemmere brug af bil og chauffør :)

Katten har været i løbetid, det har kostet nogle søvnløse nætter. Men det er heldigvis overstået. Vi håber at der går lang tid før vi skal til det igen.I går blev der slukket for varmen, - her i Kina er det ikke noget vi selv bestemmer. Der er varme i husene fra den 15. november til den 15. marts. Så nu er det forår :) Der er heldigvis ikke blevet koldt inde i vores hus endnu, - for udenfor er der 6 grader. Men jeg ved at om et par uger, så er her en fin temperatur. Men vi får nok lige lidt tid med hjemmesko og aftener under dynerne.

Og så fandt jeg lige dette billede:
Det er så vildt, at Kina er så mega-stort. 
I Kina er der 24 byer med mere end 5 millioner indbyggere!!!
Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang