Thailand

Så fik vi nogle nye stempler i passet :)


Sidste år var vi Tianjin til Kinesisk nytår. Det er en meget larmende højtid - der bliver skudt fyrværkeri af døgnet rundt i minimum en uge. Og da alle kinesere har fri kan man ikke så nemt rejse inde i Kina. Der er simpelthen trafikkaos og mange mennesker alle steder. Og som danskere kan det være svært at begribe, hvad det vil sige med mange kinesere - men selv efter 1,5 år bosiddende i Kina, kan jeg tage mig selv i at tænke - "Hold nu op, hvor er der bare uendelig mange kinesere".

Så i år ville vi gerne ud - og have noget sol og varme. Så valget faldt på Thailand, som er et populært rejsemål for de udlændinge der bor her i Tianjin (og vel også for mange danskere). Desværre kom vi (igen) for sent ud af starthullerne for at bestille flybilletter - så det blev en lidt længere ferie end vi havde tænkt. Vi tog afsted i 10 dage.

10 dage med høj sol, 30 grader, god mad, massage - afslapning. Og to fantastiske glade børn, der gerne ville sludre med deres forældre. Det er meget lang tid siden de har delt så meget om deres hverdag med mig - men jeg fik alle insider historierne om venner, veninder, kærester... Fantastisk.
Vi havde en udflugt med stramt program - Vi så et abe tempel, prøvede en zip line, river rafting, elefant safari - og elefant badning, ATV kørsel i junglen og frokost. En dejlig dag - desværre fik vi lidt ekstra med os hjem - så de næste dage blev brugt med maveonde på værelset :(


Der var så mange aber i det abe tempelHvem sagde Jane?

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

Forberedelserne er i gang

4 months - and counting...