Sommerferie

Så - med noget forsinkelse - kan jeg kigge tilbage på en fantastisk sommerferie 2015.

Valdemar, Leonora og jeg forlod Kina mandag den 15. juni, og kom med noget forsinkelse ud af beijing, godt hele vejen til Aalborg. Vores kufferter kom godt nok først til Aalborg om torsdagen - der er meget langt fra København... Vi blev installeret i det lille sommerhus, - og hvor var det fantastisk i år at have en base hele sommerferien. At have vores kufferter pakket ud og gemt væk - kunne købe ind til en længere periode - og bare nyde at være i den danske, grønne natur.

Alledere tirsdag eftermiddag tog Leonora til Århus, hvor hun var med i skole onsdag - fredag. Fredag blev Valdemar opereret i albuen på privathospitalet Mølholm. En positiv oplevelse - selv om Valdemar var meget sur da han vågnede op igen - sjældent har jeg fået så meget skæld ud :)
Men alt var gået godt, og vi kunne tage tilbage til Sæby. Allerede tirsdag startede Valdemar med genoptræning hos fysioterapeuterne inde i Sæby. Det gjorde ondt - og har taget tid over sommeren. Men det ser ud til at det har hjulpet.

I anden ferieuge nåede vi til Struer, hvor vi fik besøgt friskolen - og var med til sommerfest. Hvor var det en helt fantastisk dag at få lov til at være med til, at have tid til at få snakket med alle de dejlige lærere, forældre og børn. Vi savner stadig den fantastiske skole - og kulturen på og omkring skolen. Begge børn håber at kunne nå tilbage før deres skoletid er ovre. Men det er jo ved at være op over ;)

Martin var hjemme på vores bryllupsdag (16 år!), hvor vi tog på spa-tur til Læsø kurbad. Dejlig afslappende dag, med god mad, massage og udendørs spa med udsigt hele vejen til Frederikshavn. Valdemars fødselsdag om lørdagen havde vi besøg af familien, lidt gråvejr - men det blev da til en tur til stranden og grill på terrassen.

Derefter fulgte næsten tre uger i sommerhuset, med besøg af børnenes venner og veninder. Sjov, snak og leg - heldigvis kom der også nogle forældre med ind i mellem - så jeg også fik set nogle af de voksne, som jeg savner allermest. Både dem i Danmark - og de andre der også var hjemme på sommerferie fra hele verden.

Den 16. juli fløj vi til USA. Vi besøgte familie i Orlando og New Jersey - og fik set en hel masse i Miami og New York. Fantastiske oplevelser - skønne, sjove dage med dejlige mennesker. Masser af latter - og varmt vejr. Leonora fik set Harry Potter World i Universal Studios, Valdemars største oplevelse var vist krododille - tæmmeren i Everglades. Og vi fik set en raket opsendelse fra NASAs udsigtsplads. Alle nød Central Park og en lille del af the METs kæmpestore udstillinger. Men det bedste - og største var tiden med familien - det var vi helt enige om, da vi evaluerede på vej hjem til Danmark.
Endnu en uge i Danmark nåede vi. Martins søster - Mette - blev endelig gift med Konstantin. Dejligt bryllup med familie og venner, vi ikke har set meget længe. Derefter en hurtig runde med venner i Århus - og så tilbage til Sæby og få pakket kufferterne før turen gik mod Kina. Valdemar spurgte en af de sidste dage - "Så... hvor skal vi sove i nat?", så var tiden vist kommet til at komme hjem til egne senge.

Så torsdag den 6. august satte vi os igen i en SAS flyver mod Kina. Det er blevet til mange timer med SAS personale denne sommer - Mange flytimer, mange bonuspoint. Vi fik set SAS´opgraderede kabiner (det glæder vi os nu endnu mere til) - og fik to gratis opgraderinger på de lange flyvninger.

Starten på andet år i Kina har indtil nu været noget bumpet - men mere om det i næste indlæg.


Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang