Konfirmationsuge i DK

Så kom vi på den anden side af konfirmationen. Vi måtte have fat i den helt store kalender for at få alle ender til at gå op med arbejde, skole, skoleudflugter, konfirmationer og blå mandag.

Valdemar arbejder med Transition i Grade 5, så de snakker om at kommer i overbygningen fra næste år, og har haft nogle dage med i skole med Grade 6. De skal samtidig færdig gøre Primary years program - så de tager på tur og skal fejre deres tid her.

Så det blev sådan at Martin rejste hjem sidste mandag, hvor børnene var i skole, og Valdemar var med Grade 6. Tirsdag var Martin på arbejde i Danmark, - jeg rejste med Leonora og Valdemar, vi ankom til Sabro kro sent tirsdag aften.
Onsdag var jeg med Valdemar til læge i Aalborg, for at se på hans arm der ikke kan strække. Han blev undersøgt, fik taget røngtenbilleder og var 45 minutter i MR skanneren. Leonora fik handlet de sidste ting med Bedstemor i Aalborg storcenter. Martin var på arbejde.

På vej tilbage til Århus, blev Valdemar meget urolig - han mente at det havde været alt for hårdt at ligge stille i så lang tid, så vi blev nødt til at holde en hoppe - pause på vejen. Lige ved den smukkeste bøgeskov med anemonefyldt skovbund :)


Torsdag var Leonora med i skole, Martin på Arbejde, Valdemar slappede af på hotellet og jeg var inde i Århus. Jeg fik morgenmad med en veninde, blev klippet og handlet tøj, sko - og hvad jeg ellers skulle bruge til konfirmationen og have med hjem. Jeg mødtes med Valdemar og Martin og sammen købte vi det aller-sidste, og Valdemar blev klippet. Han hader at blive klippet i Kina - klipningen er egentlig i orden, men i Kina får man vasket hår både før og efter klipningen - og frisørerne gør sig _meget_ umage, så det kan sagtens tage en time - og det har Valdemar ikke tålmodighed til. Til gengæld koster det kun, hvad der svarer til 40 kr.


Fredag kørte vi til Struer, var med i kirken med Leonoras tidligere klasse, der blev konfirmerede. Det var dejligt at se dem alle, både børn og forældre - og lærere på friskolen. - Nøj, hvor vi savner dem :)
Og så var vi med til Williams konfirmation. Det var en meget hyggelig dag, med godt selskab, gode samtaler - og glade børn.

Lørdag var det så Leonoras tur :)
Vi fik sat hår fra morgenstunden, var i Viby kirken kl 11. Den var proppet til randen med de 14 konfirmander, der skulle konfirmeret og deres - max 10 - gæster. En god prædiken, og tale for konfirmanderne. Og vi fik lov til at synge de sange som præsten i Hong Kong havde lært os for nogle måneder siden.Bagefter kørte vi til Den Japanske Have, hvor vi havde en fantastisk dag med venner og familie. Den smukkeste kulisse med solskinsvejr og en blændende flot have. God mad, vin og betjening. Alt klappede, og Leonora havde en fantastisk aften. Vi var meget glade og taknemmelige da vi kørte hjem til hotellet og faldt i søvn næsten med det samme :)

Søndag fløj Valdemar og jeg så hjem til Kina igen - onsdag skulle han nemlig være jetlags-fri, og på tur med sin klasse til et resort nord for Beijing.

Leonora og Martin landede onsdag.

Tak for godt selskab til alle jer vi nåede at se, det var så dejligt. Nu glæder vi os rigtig meget til at komme på sommerferie, hvor vi håber at ses igen :)
     

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Ready to go

4 months - and counting...

Forberedelserne er i gang