Endelig afgang

Så kom dagen - vi letter fra Aalborg lufthavn i aften kl 18:40. Vi mellemlander i København - og i morgen kl 11:55 (kina tid) lander vi i Beijing. Her står Martin og Zhou (Joe - vores chauffør) klar til at fragte os det sidste stykke til Tianjin.

De sidste dage har vi været i Lyngså, i mine forældres sommerhus. Vejret har været fantastisk, så vi har badet, været ved stranden og så har vi fået slappet af. Men også fået styr på de sidste detaljer, købt skoletasker, penalhuse, det sidste til husapoteket osv.De sidste dage har jeg pakket - i vores nye kufferter - og i nogle ældre ;) Heldigvis må vi medbringe 2x23 kg pr person, hvilket er nødvendigt. For vi har både slik og bøger, rejseguider og elektronisk udstyr, samt en masse tøj til flyrejsen. Vi ved endnu ikke hvornår vi får vores container i Kina. Den er kommet frem, men er i tolden. Vi overtager hus den 1. august, og håber at vi kan pakke ud før skolen starter den 13. august.
Jeg har også holdt fødselsdag, i år rundt :) Jeg blev fejret to dage, med familie. Dejlige dage - med godt vejr, godt selskab og dejlig mad.

Leonora og Valdemar har haft god tid til at komme ned i gear, og har fået taget ordenligt afsked med deres skolekammerater, været sammen med venner fra Århus, Struer og Dubai. Så selv om det ikke har været muligt at se alle, har de været så godt omkring, at vi alle nu er afslappede og afklarede, - og klar til afgang.

Vi glæder os :)


Kommentarer

  1. Rigtig god tur - vi glæder os til at høre nyt dernedefra:-)
    /kusine Lene

    SvarSlet
  2. Rigtig god tur til jer. Vi glæder os til at følge jeres oplevelser. Kina er jo af gode grunde helt særlig for os.

    SvarSlet

Send en kommentar

Kommentarer, spørgsmål og hilsner er altid meget velkomne :)

Populære indlæg fra denne blog

UN day - og besøg

Ready to go

Forberedelserne er i gang